Raadsleden & Veiligheid

Partners

Online discussieplatform voor raadsleden over sociaal domein

08-12-2014

Raadsleden kunnen vanaf vandaag via een online discussieplatform hun mening geven over actuele onderwerpen binnen het sociaal domein. Aan de hand van wekelijkse stellingen kunnen zij hun mening geven en kennis delen.

Wonen, zorg en participatie

Het discussieplatform, een initiatief van Raadslid.Nu, is met name interessant voor raadsleden die de nieuwe taken voor wonen, zorg en participatie in hun takenpakket hebben. Het biedt een platform voor kennisbevordering, netwerkvorming en delen van ervaring met overige raadsleden.

Toegang tot discussieplatform

Raadslid.Nu ondersteunt raadsleden zodat zij hun takenpakket zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Het nieuwe discussieplatform vergroot de ondersteunende rol van Raadslid.Nu, want het biedt een raadslid de mogelijkheid om zijn/haar mening, kennis en ervaring te delen met overige raadsleden.

Om toegang te krijgen tot het online discussieplatform heeft u slechts een account op Raadslid.Nu nodig. Wanneer u bent ingelogd, vindt u een button met discussieplatform. Als u daarop klikt komt u bij de stellingen en kunt u een reactie plaatsen. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel tijd u wilt besteden aan de stellingen.

LinkedIn

Niet-leden kunnen ook deelnemen aan discussies over de 3D-taken via de LinkedIn-pagina van Raadslid.Nu. Door lid te worden van deze LinkedIn-pagina kunt u ook uw mening geven over de daar geplaatste stellingen en kennis uitwisselen met andere raadsleden.