Raadsleden & Veiligheid

Partners

Seminar: veiligheid gekoppeld aan sociaal domein

13-05-2014

Lokaal veiligheidsbeleid en de nieuwe taken in het sociaal domein hebben meer met elkaar te maken dan raadsleden misschien denken. De verbinding tussen beide thema’s staan op 2 juni centraal tijdens een seminar in Voorburg van Politiebestel.nl.

Gemiste kans en tevens een mogelijkheid

Politiebestel.nl organiseert in samenwerking met OBMC Consulting het seminar ‘Lokaal Veiligheidsbeleid en het Sociaal Domein: op zoek naar de verbinding’. Veiligheidsbeleid en het sociaal domein zijn de twee thema's waar gemeenten het komende jaar voor staan. Beide thema’s worden nog lang niet altijd met elkaar verbonden. Een gemiste kans en tevens een mogelijkheid voor gemeenteraden om deze kans alsnog te benutten.

Sprekers

Aansprekende sprekers zoals Kim Putters (directeur Sociaal en Cultureel Planbureau), Bas Eenhoorn (burgemeester Vlaardingen), Henk van Essen (lid korpsleiding Nationale Politie), Alie van der Ark (projectleider Jeugdzorg en Criminaliteit, gemeente Leidschendam-Voorburg), Nine Kooiman (Tweede Kamerlid, SP) en Karin Sleeking (Programmamanager 3D's, VNG) leggen de koppeling tussen lokaal veiligheidsbeleid en de drie decentralisaties in het sociaal domein.

Meer informatie

Zie voor meer informatie: www.politiebestel.nl