Raadsleden & Veiligheid

Partners

Raadsleden positief over Raadsledencongres

28-09-2015

Raadsleden hebben het Raadsledencongres van 5 september in Den Bosch met een ruime voldoende beoordeeld. De inhoud van het congres werd beoordeeld met een 7,4, de opzet werd met een 7,7 gewaardeerd.

Programma

Voor de inhoud van het congres, over de veranderingen in het sociaal domein, gaven de raadsleden een 7,4. Voor de opzet van het congres, met een algemeen programma waarin raadsleden mochten meepraten over stellingen en een specifiek programma met workshops gaven de raadsleden een 7,7.

Workshops

Het raadsledencongres in Den Bosch over het sociaal domein werd georganiseerd door Raadslid.Nu, de Vereniging van Griffiers, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Een gesprekssessie met staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, diverse keynote speeches, tientallen workshops en nog veel meer was er te beleven op het raadsledencongres in Den Bosch.

Meer informatie

Het magazine met verslagen van alle onderdelen van het congres is hier te lezen. Daarnaast is het raadsledencongres ook in beeld terug te zien op de website van Raadslid.Nu.