Raadsleden & Veiligheid

Partners

Workshop voor raadsleden over risicosturing

04-06-2019

Welke risico's liggen er in het publieke domein en hoe is hierop te sturen? Wat kunt u doen om met de raad scherp aan de wind te varen? Hoe werkt de risicoparagraaf in de begroting? Wat is eigenlijk weerstandsvermogen en wat kan ik als raadslid hiermee?

Deze en veel andere vragen rond risicomanagement komen aan de orde in de workshop 'Maak Tijd voor Publieke Waarden en Risico’s', speciaal voor raadsleden georganiseerd door VNG Risicobeheer en PRIMO. De workshop wordt aangeboden als avondbijeenkomst.

Docenten

  • Chris Ravensbergen, adviseur Risicomanagement bij VNG Risicobeheer, promovendus op het gebied van risicomanagement, initiator en voorzitter van het Risicoplatform Overheden Risicomanagement.
  • Jack Kruf, oprichter en directeur van PRIMO Nederland, tevens president van PRIMO Europe. Hij is lid van het Nationaal Netwerk Risicomanagement, lid van de Raad van Advies van de Master Risicomanagement in Twente, partner St. Thomas University Risk Leadership en lector Public GRC aan Malta University.

Meer informatie

  • Heeft u belangstelling voor de workshop of wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar chris.ravensbergen@vng.nl o.v.v. Workshop Raadsleden.