Raadsleden & Veiligheid

Partners

  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl

Deelcongres op VNG Jaarcongres 'De raad aan het roer’

03-05-2013

Het VNG Raadsledenprogramma, het VNG Programmabureau, het Actieprogramma Lokaal Bestuur en Raadslid.nu organiseren op dinsdag 4 juni tijdens het jaarcongres van de VNG het deelcongres 'De raad aan het roer: de juiste koers varen in het sociaal domein'.

Woelige baren

Het sociaal domein bevindt zich in woelige baren. Het wordt laveren om het decentralisatieschip met passagiers veilig op de plaats van bestemming te brengen. Tijdens dit deelcongres speciaal voor raadsleden ervaart u hoe het is om als kapitein aan het roer van het decentralisatieschip te staan!

Nieuwe ervaringen en ideeën voor uw eigen praktijk

Ontdekkingsreiziger Abel Tasman neemt u mee op reis en biedt u - aan de hand van zijn historische avonturen - nieuwe ervaringen en ideeën voor uw eigen praktijk. U vaart langs actualiteiten en vernieuwende voorbeelden van gemeenten en krijgt zo antwoord op vragen als: op welke manier bepaalt u, in nauwe samenwerking met de bemanning op het schip, de koers richting werk, zorg en jeugd? Wanneer is bijsturen nodig? Hoe zorgt u ervoor dat passagiers niet tussen wal en schip geraken en dat uw gemeente niet ‘het schip ingaat’? Ga mee op ontdekkingsreis!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor 'De raad aan het roer' (deelcongres 10) via www.vngjaarcongres.nl

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.