Raadsleden & Veiligheid

Partners

  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl

Raadsledeneditie van De Decentralisaties Dag

08-08-2014

Heeft u zich al aangemeld voor de raadsledeneditie van De Decentralisaties Dag? De raadsledeneditie vindt plaats op 20 september 2014 in Zwolle. Kom ook en laat u inspireren en informeren over de ontwikkelingen in het sociaal domein.

Decentralisaties

De datum 1 januari 2015 nadert snel; het moment dat de decentralisaties van start gaan. De komende begrotingsbehandelingen zijn hiervoor een belangrijk moment. Hoe kan de gemeenteraad zijn rol pakken? Hoe kun je als raad grip krijgen op de regionale samenwerking? Waar moet je als raadslid zeker op letten en wat zijn mogelijke valkuilen? Deze en andere vragen staan centraal tijdens ‘De Decentralisaties Dag – Raadsledeneditie ’ op zaterdag 20 september 2014 in Zwolle.

Met uitdagende workshops, verdiepende rondetafelgesprekken met collega-raadsleden en griffiers, een ‘College Tour’ met de betrokken bewindspersonen, een inhoudelijke informatiemarkt en nog veel meer.

Inspireren en te informeren

De ministeries van BZK, VWS, SZW, VenJ, de VNG, het Actieprogramma Lokaal Bestuur, Raadslid.NU en de Vereniging van Griffiers hebben de handen ineengeslagen om speciaal voor raadsleden en griffiers een groot congres over de decentralisaties te organiseren. Doel van deze dag is om u te inspireren en te informeren over de ontwikkelingen in het sociaal domein, met de focus op de rol van raadsleden en griffiers. Want: de raad doet ertoe!

Links

Kijk voor meer informatie op www.dedecentralisatiesdag.nl

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.