Raadsleden & Veiligheid

Partners

  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl
  • http://www.vng.nl

Dag voor de Raad: op zoek naar sterke raad

16-02-2017

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vinden over ruim dertien maanden plaats. Wat heeft de nieuwe raad nodig om een sterke raad te zijn? Die vraag staat centraal tijdens Dag voor de Raad op 17 maart in Delft.

Sprekers

Sprekers zoals dr. Julien van Ostaaijen (Universiteit van Tilburg), prof. dr. Klaartje Peters (Universiteit van Maastricht) en prof. dr. Marcel Boogers (Universiteit van Twente) laten hun licht schijnen over hoe het lokaal bestuur en de raad er voor staat en geven antwoord op wat er nodig is voor de nieuwe raad.

Deelsessies

Er zijn deelsessies over de opleiding van raadsleden, vernieuwende vormen van controle en over de hulptroepen van de gemeenteraad. Bovendien is er in het programma ruime aandacht voor raadsleden om aan te geven hoe de gemeenteraad er voor staat en wat er nodig is voor een sterke start van de raad in 2018!

Aanmelden

De Dag voor de Raad – een sterke Raad doet er toe! – van Raadslid.Nu wordt gehouden op vrijdag 17 maart van 13.00 – 17.30 uur in het stadhuis van Delft. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Cookiemelding

akkoordDeze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.